sâmbătă, 10 martie 2012

Am avut parte de o nouă provocare...o cutie la comandă, cu imaginile pe care le dorea cineva. Zis și făcut! Ce a ieșit vom vedea împreună. Vă pot spune ca mi-a plăcut foarte mult atât ideea, cât și modul în care a prins viață. Fiecare imagine are o semnificație specială pentru persoana respectivă și mă bucur nespus că s-a materializat așa frumos! Dacă aveți vreo idee, dacă vă doriți să aveți o cutie personalizată sau să faceți cuiva un cadou 100% unic, nu ezitați să mă contactați! 




5 comments:

  1. Servus! M-ar interesa si pe mine o astfel de cutie pentru a o face cadou unei persoane f dragi... Nu vreau ceva f complicat... Ceva mai marisoara undeva la 17/15/15, daca se poate. putem discuta pe mail mai multe?
    Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salutare! Cutiile noastrd au dimensiunile 20x30x15cm sau mai mari. Scrie-ne pe mail ce te-ar interesa mai exact si trimite-ne si imaginile pe care le doresti. Asteptam raspunsul tau pe ioanabugean@gmail.com O seara frumoasa!

      Ștergere
  2. Salut!
    M-ar interesa daca se poate preţul unei cutii personalizate cu dimensiunile 20x30x15cm , pe care să fie imprimate nişte poze. Mulţumesc frumos !

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua Ardnaxela, te rugam sa ne trimiti un mail la adresa ioanabugean@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  4. As dori si eu insa din cate vad cutia dumneavoastra este din material lemnos. Eu as dori 10 cutii personalizate din planstic. cosmingabrielh@yahoo.ro

    RăspundețiȘtergere