joi, 28 iunie 2012

Lavender JArs, 53 de lei
Lavender JArs îți aduc aminte de Provence, de peisaje pietruite, pierdute în timp, și, neapărat, de un pahar de Côtes-du-Luberon. Îți aduc aminte de diminețile însorite și proaspete, în care stai cu picioarele în iarbă și savurezi o cafea potrivită și o carte captivantă. Îți aduc aminte de serile liniștite, petrecute într-o căsuță delicată, patinată de timp și de povești. Parcă simți deja cum te îmbrățișează, nu?
Lavender JArs, 53 de lei
Lavender Jars sunt borcănele parfumate care să îți aducă aminte de clipele dragi petrecute cu oamenii frumoși din viața ta. Sunt din sticlă, umplute bine cu lavandă uscată natural și cu fundițe mov dintr-un material diafan, au diametrul de 6cm cu 10 cm înălțime și sunt etichetate cu hârtie vintage pe care scrie Le Jardin de Lavande - Provence. Lavender JArs vin în set de trei bucăți, pregătite să te uimească tare cu parfumul lor natural!
Le poți așeza în bibliotecă, pe măsuța de cafea, pe noptieră sau în dulap. Pune-le în hol dacă vrei să îți zâmbească atunci când intri în casă.
Lavender Jars costă 53 de lei și sunt unicat, un cadou perfect pentru cineva drag.
Lavender JArs, 53 de lei
Lavender JArs, 53 de lei





0 comments:

Trimiteți un comentariu