joi, 7 iunie 2012

Orange Jars, 10x6cm, 3 buc, 53 de lei
Orange Jars o să îți înveselească imediat casa. Sunt cele mai amuzante borcănele de pe planetă, ce să mai vorbim despre parfumul fresh de portocoale pe care îl simți imediat ce treci pe lângă ele! Fie că le pui pe  în dulap, printre prosoape, pe masa din sufragerie sau printre condimentele din bucătărie, Orange Jars sunt obiectele însuflețite pe care le vei îndrăgi cel mai tare. 
Pline ochi de portocale, lămâi și lime uscate, burdușite cu roiniță ( da, e planta aia aromată senzațională, cu miros de portocală, cunoscută pentru efectele ei terapeutice în calmarea stărilor nervoase) și strânse bine cu pânză alb ivoriu legată cu sfoară, Orange Jars sunt și un cadou perfect pentru cineva drag. 
Borcănelele sunt înfrumusețate cu etichete vintage pe care scrie If live gives you oranges, enjoy! Doar ce altceva ai putea face decât să te bucuri în fiecare zi de parfumul lor minunat? Orange Jars vin în set de trei bucăți, pregătite să te zăpăcească, să te facă să dansezi din senin și să râzi cu poftă! Nu uita să verifici gențile prietenelor care vin în vizită, să nu cumva să fugă cu borcănelele tale parfumate! 
PS: Spune-le că mai găsesc la noi și Roses Jars, cu parfum de trandafiri. Orange Jars costă 53 de lei, sunt din sticlă și au diametrul de 6cm cu 10 cm înălțime. Un decor perfect pentru o casă veselă și primitoare.
Orange Jars, 10x6cm, 3 buc, 53 de lei


Orange Jars, 10x6cm, 3 buc, 53 de lei

0 comments:

Trimiteți un comentariu