luni, 16 iulie 2012

Lace Jars
Borcanele dantelate sunt un decor vintage senzațional care îți amintește de serile de vară petrecute într-o curte plină de verdeață, cu un puternic parfum de iasomie. Lace Jars te încântă prin delicatețea lor și te duc cu gândul către visare, către momentele acelea minunate în care ești împăcat cu tine, liniștit și împlinit. Ca într-o seară luminată numai de mici lumânări din loc în loc, un pahar de vin alb și o carte bună, când picioarele tale ating ușor apa iar la tine veghează numai luna și persoana pe care o iubești din tot sufletul. Atmosfera caldă și vaporoasă pe care Lace Jars ți-o oferă se împletește cu dantela lor jucăușă, cu formele delicate care te aduc într-un vis plin de fantezie. Lace Jars vin în set de trei bucăți și te poți bucura de ele în sufragerie, umplute cu margarete sau mici trandafirași roz ori poți să le amețești în bucătărie cu mirosul delicios al biscuiților făcuți în casă. Poți să pui lumânărele și să îți creezi o atmosferă romantică în câteva secunde. Te căsătorești? Atunci nici că puteai găsi un decor mai potrivit pentru nunta ta altfel. Sunt unicat, dantela este vintage sau lucrată manual și fiecare borcan spune povestea sa. Fundițele ivoriu cu picouri albe le dau acel aer vesel, jucăuș.
Sfat: Pentru un super efect poți să pui hărtiuțe frumos împachetate pe care să scrii un gând bun ca apoi să le oferi invitaților ca mărturii. Imaginația este singura limită.
Borcanele Lace Jars au dimensiunile 25 de cm înălțime cu 15 diametru, 16cm înălțime cu 12 diametru și 13 cm înălțime cu 8 diametru. Dacă îți dorești un set dintr-o singură dimensiune scrie-ne, la noi totul poate fi personalizat. Nu uita ca pot exista mici diferențe de model, totul este unic, special creat pentru tine. Lace Jars costă 110 lei.

Lace Jars

Lace Jars


0 comments:

Trimiteți un comentariu