joi, 23 august 2012

Ploua des. A London Story Box se indrepta catre Big Ben intr-un taxi negru. Avea o intalnire importanta cu unul dintre informatori. Se gandea ca va reusi sa il convinga sa ii spuna cine era responsabil pentru o lovitura importanta data politiei din Soho. Trei personaje importante fusesera demise, dar fara nicio explicatie. Imediat ce s-a dat jos din taxi a inteles ca era ceva in neregula. Din cabina rosie s-a auzit soneria veche a telefonului. A ridicat receptorul si a ascultat cu sufletul impietrit: "Nu te misca niciun centimetru. Sa nici nu respiri. In stanga sus, pe blocul vechi este un lunetist cre iti vrea capul. Stiu ca dupa acest telefon viata mea s-a sfarsit, dar sunt recunoscator ca o pot salva pe a ta. Te-am iubit din prima clipa in care te-am vazut. Nu spune nimic, nu ma astept la nimic. Ai sub telefon o cheie. O sa iti dai singura seama de la ce e. iti doresc o viata linistita, iar biletul tau de iesire din povestea asta urata se gaseste fix in locul in care numai cheia te va duce. Iti iubesc zambetul, sa nu il pierzi niciodata. Acum trebuie sa pleci. Coboara cei din autobuzul din fata ta. Langa el este un taxi. Urca-te in el fara regret. Te iubesc."
Cheia era de la dulapul nr 123 din gara St. Pancras. Acolo avea pregatita o noua viata: un bilet de avion, un pasaport si un plic in care era un ce.c in valoare de 500000 de lire. A London Story Box si-a continuat insa aventura in Londra si a reusit sa demaste o banda de traficanti de droguri printr-un articol extraordinar publicat in The Times.
A London Story este din lemn, are 20x30x15cm si costa 95 de lei. O poveste plina de suspans, aventura si curaj, dar mai ales un cadou deosebit.

0 comments:

Trimiteți un comentariu