duminică, 5 august 2012

Sweets Box combină aromele copilăriei, ale biscuiților cu mult lapte și unt, cu vanilia, migdalele, caramelul și alunele vieții de adult. Este o împletitură a fragilității cu voința, a puterii cu sensibilitatea, a calmului cu pasiunea. Caracterul ei jonglează în permanență între doi poli, creând impresia că este puternică, deși sensibilitatea ei debordează. Albul este antichizat tocmai pentru a aminti de acest joc al forțelor, de aceste trăsături interesante și totodată complexe.
 Inimioarele din lut poartă urmele unor dantele vechi, ducându-ne cu gândul la viața plină de urcușuri și coborâșuri a lui Sweets Box. Inimile sunt și ele antichizate și le îmbrățișează fundițele delicate roz, din organza. Un joc delicat și plin de înțeles, Sweets Box poartă în interior mesajul pe care tu ți-l dorești, fie că vrei să îți amintești cuvintele care te călăuzesc în viață, fie că vrei pur și simplu să îi arăți unei persoane dragi cât de mult o apreciezi. Astfel, cutia nu este doar unicat, ci tu îți lași amprenta pe ea pentru totdeauna.
Te rugăm să ne specifici în comanda ce mesaj îți dorești. Unicat, cutia Sweets Box costă 100 de lei și este din lemn, 20x30x15cm, un dar perfect și un decor minunat care să însuflețească o casă caldă, primitoare.
Sweets Box este în perfectă armonie cu Lădița Sweets, pe care o găsești la noi în magazin.
Sweets Box, 20x30x15cm
Sweets Box, 20x30x15cm
Sweets Box, 20x30x15cm


0 comments:

Trimiteți un comentariu