duminică, 2 septembrie 2012

Autumn Map Box
Toamna a fost  întotdeauna  anotimpul în care ne punem întrebări. În care ne căutăm răspunsuri. În care ne întrebăm dacă drumul e bun, ori dacă destinația este corect aleasă. De multe ori găsim răspunsul într-o frunză căzută, într-un apus portocaliu sau în câțiva stropi de ploaie. Cum? Cu sufletul, cum altfel? Închizi ochii și asculți cu sufletul, apoi lucrurile par mai ușoare, știi de ai făcut bine sau nu. Cu drag, Autumn Map este ca o busolă care te îndeamnă să gândești, să pui întrebări, să îți găsești drumul oricât de greu ți s-ar părea.
Autumn Map Box se mândrește cu hărți din secolul 16, cu detalii delicate și modele peste care au trecut vădit anii. Ca și cum nu ai putea știi ce se va întâmpla înainte dacă nu privești în urmă. O corabie te ajută să călătorești, iar marea este numai a ta.
Creată cu drag, este din lemn și are 20x30x15cm, pictată cu vopsele acrilice și înfrumusețată prin tehnica decoupage-ului.  Autumn Map Box costă 77 de lei și știe să bucure orice privire păstrându-și în același timp eleganța și verticalitatea.
 Un cadou unicat, plin de substanță.
Autumn Map Box




0 comments:

Trimiteți un comentariu