marți, 25 septembrie 2012

A fost odată ca niciodată o prea frumoasă prințesă roz. Avea dungi bej și visa în fiecare zi la stele și în fiecare seară la soare. Nici nu puteai să o privești pentru că te și îndrăgosteai de ea. Din bumbac, perna prințesă parcă mirosea a dimineață proaspătă și răcoroasă de vară. Simțeai că cineva delicat te ia în brațe și nici că îți mai doreai să pleci. Plimbată prin toată lumea pentru a învăța care sunt frumusețile vieții dar și care sunt pericolele, The Crown Pillow locuia într-un castel din Nottingham Hill în timpul ei liber. Acolo era înconjurată de câini de vânătoare cu care ieșea la joacă în fiecare zi, apoi era rândul lui Becky, calul negru al familiei. Cu acesta cutreiera pădurile și nicio cărare nu-i era necunoscută.
The Crown Pillow are 35x35 de cm, fața de pernă este din bumbac în dungi roz prăfuit și bej iar coroana din bumbac perlat, lucrată manual, stă la loc de cinste.
Fața de pernă este lucrată cu multă atenție pentru ca tu să te bucuri de ea ani la rând și poate fi spălată foarte ușor, pentru că este detașabilă/
The Crown Pillow te va aștepta cu drag în fiecare zi pentru a te îmbrățișa când te așezi pe fotoliu sau pe canapea. Pentru un aer shabby chic delicat și o casă caldă, special pentru tine.

The Crown Pillow este unicat și costă
63 de lei.



0 comments:

Trimiteți un comentariu