joi, 4 octombrie 2012

Cutia pentru botez Ballerina a condus-o pe micuța Anastasia la biserică, purtând cu mare onoare trusoul ei de prințesă. A atras toate privirile invitaților la restaurant, unde a avut loc de cinste pe masa de dar și a fost burdușită cu plicuri care mai decare mai colorate. Cutia Anastasiei s-a întors acasă la micuță, unde îi ține companie în camera ei bej cu roz. Acum este plină de fotografii și amintiri dragi de la naștere și botez. Oare ce va hotărî Anastasia să ascundă în cutia ei când va fi mare?
Cutia este din lemn, pictată cu vopsele acrilice și înfrumusețată prin tehnica decoupage-ului. Are două inimioare lucrate manual și două funde elegante. Numele Anastastiei dansează printre note muzicale, balerine, fluturași și trandafiri. Să ținem minte cu toții când s-a născut micuța, pe 3 august da? Așa cum scrie și în interiorul cutiei. Cu drag, pentru o fetiță delicată și veselă.
Să te faci mare și frumoasă Anastasia!
Anastastia a avut o minunăție de lumânare făcută de Cameea Flower Shop cu un pic de ajutor de la noi - cele două inimioare cu inițialele bebelușului
 



0 comments:

Trimiteți un comentariu