luni, 1 octombrie 2012

Povestea cutiei Baby Shower pornește de acum câteva luni, când Antonia Mihaela nici măcar nu se născuse încă. Ramona, ca o nașă responsabilă și dornică să îi ofere viitoarei finuțe tot ce e mai bun și mai frumos pe lumea asta, a hotărât de când ne-a găsit că noi ne vom ocupa de cutia de botez a micuței ei. Cutia Baby Shower a fost creată pentru fi folosită în trei feluri diferite. Primul, pentru a duce la biserică trusoul micuței Antonia, atunci când va fi botezată. În al doilea rând cutia va fi folosită precum cutie de dar, unde se vor aduna gândurile bune ale invitaților (și nu numai). Apoi micuței îi va rămâne cutia amintire și se va putea bucura de ea peste ani și ani.
 Cutia are creată o fantă pe capac pentru plicuri, fantă ascunsă de o danteluță vintage. Funda de pe laterală se desface pentru a fi prinsă prin fantă și astfel cutia este securizată. În plus, cine ar putea rezista șosețelelor îmbrăcate în danteluță cu trandafirași naturali delicați în interiror? Ramona și-a dorit o cutie de poveste, elegantă și diafană. Noi spunem că am reușit. Tu ce părere ai? Cutia Baby Shower are aplicate inimioare lucrate manual, danteluță vintage, trandafiri naturali uscați de un roz delicat și minunatele șosețele de bebeluș decorate și ele în același stil. O combinație de lila cu rozuri pale, cutia din lemn este antichizată și protejată prin trei straturi de la eco. Astfel, Antonia se va bucura de cutia creată special pentru ea ani și ani la rând. Un cadou deosebit, unic, cu un mesaj plin de substanță pe interiorul capacului care începe cam așa: ”Fiecare copil este mai prețios și mai minunat decât toate minunile universului, Mai învăluitor decât soarele, mai surprinzător și mai supus transformării,
mai creativ decât oricare altă formă de viață.”
Îi mulțumim Ramonei pentru onoarea de a-i aduce micuței Antonia un pic de magie într-o cutie unică, lucrată cu multă grijă, special pentru ea.


2 comments:

  1. Sosetelele sunt minunate! Si e incredibil cat de mici pot fi! Bunica mea are o vorba legat de asta: "Nici nu sti din ce se face omul"...
    Cutia este un cadou perfect, din acela pe care il pastrezi si il pretuiesti toata viata. Si ce bine cred ca arata intr-o camera de bebe-fetita! Bravo,Ioana.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ah si noi iubim sosetele astea! Au iesit senzational! Pentru ca nu am gasit nimic prea delicat in comert (pt bebelusi erau doar sosetele de genul asta) ne-am hotarat sa le infrumusetam noi cu ceva dantela si trandafirasi. Au iesit, intr-adevar, spectaculoase! :)
    Multumim mult pt aprecieri Raluca!

    RăspundețiȘtergere