sâmbătă, 6 octombrie 2012

Green Roses este un model foarte iubit. Am făcut de-a lungul timpului cutii, lădițe, tăvi, suporturi de pahare, chiar și mese de diferite mărimi. A venit rândul cufărului din lemn să se îmbrace în haine noi și vintage. Păstrând aerul shabby chic delicios, cufărul Green Roses este un obiect 100% handmade care îți însuflețește casa imediat. Este cel care îți păstrează poveștile și amintirile la loc de cinste, dar care nu va spune niciodată secretele tale. Este cel care râde împreună cu tine și se întristează atunci când tu ești trist. Este de o frumusețe ispititoare și răpește privirile oricui. Cu un aer vintage foarte chic, pictat cu vopsele acrilice în tonuri de verde pal și antichizat, cufărul Green Roses îți va schimba pur și simplu casa.



Laura, cea care l-a comandat, ne-a scris așa: ”Buna seara, Am ajuns în posesia cufărului, este foarte frumos, îmi place tare mult, arată mult mai bine decât în poze.  Multumesc mult!”
Îi mulțumim pe această cale și îi urăm să se bucure de minunăția de cufăr la care am lucrat cu multă dăruire și pasiune.

 

3 comments: