vineri, 12 octombrie 2012


Rose Holder este un cuier în care poți atârna orice îți dorești: un vis frumos, o poveste de dragoste, o sacoșă de cumpărături, un semn de carte sau o rețetă care îți place mult. Un singur lucru trebuie să iei în calcul: orice vei așeza va trebui să îndrăgești. Așa Rose Holder va fi mereu fericit.
Știm că vrei să afli care este povestea cuierului așa că nu vom mai trage de timp. Ei bine, Rose Holder este cel care a iubit-o până în ulima clipă pe Heart Holder scriitoarea de romane de dragoste din Brighton. Heart Holder s-a născut în orașul New Castle unde a locuit până la vârsta de 30 de ani. Fiind medic chirurg, acesta a hotărât să se mute la Brighton, pentru postul de șef de spital. Acolo a salvat cu talentul său viețile a mii de oameni cărora nimeni nu le dădea vreo șansă. De fiecare dată când salva o viață, îi aducea soției sale un trandafir roșu acasă. Să spunem că Heart Holder era mereu înconjurată de trandafiri?

Cuierul Rose are inimioara din lemn de 10x10cm și este lucrat  manual, cu multă grijă, pentru ca tu să te bucuri de el ani la rând. Înfrumusețat prin tehnica decoupage-ului, apoi antichizat, Cuierul Rose este un cadou perfect pentru o persoană romantică, persoană care apreciază delicatețea. Rose Holder este unicat și costă 32 de lei.

0 comments:

Trimiteți un comentariu