marți, 6 noiembrie 2012

Cu totii avem uneori dimineti ceva mai proaste, in care lucrurile nu mai par a fi asezate la locul lor. Totul este anapoda si parca nici soarele nu mai sta unde trebuie. Ne gandim ca ar fi bine sa adormim inapoi, poate lucrurile vor reveni la normal. Insa ne dam seama ca am gresit de abia dupa ce ne inarmam cu papucii de casa si luam drumul spre bucatarie in piept. Acolo ne asteapta o cafea proaspata langa un croissant delicios, puse pe o tava frumos colorata. Langa ele, intr-o cutie asortata (sau nu, dupa gust) gasim cele mai frumoase amintiri: bilete de tren si de avion, fotografii vechi, un lantisor si trei suveniruri. Printre ele, petalele unui trandafir demult uitat se impletesc vesele cu margelutele dintr-o bratara.
Acela este momentul in care realizam ca ne iubim caminul, locul in care fiecare dimineata se imblanzeste sub privirile noastre.
In fotografii se mandresc zambind tavile Chocolate, Birds & Flowers si La Petit Patisserie, impreuna cu simpaticele cutii Le Parfumerie, Boudouir si La Petit Patisserie. Apasati pe denumirea fiecareia pentru mai multe detalii.

Sa aveti numai dimineti de vis!


0 comments:

Trimiteți un comentariu