vineri, 30 noiembrie 2012

Names Postcard Box este cutia numelui tau. De ce? Pentru ca printre trandafiri shabby chic, roz prafuit si bejuri delicate gasesti un nume scris de mana, intr-un stil vintage deosebit. In felul acesta cutia devine un cadou plin de visuri si amintiri, de povesti nescrise.
Names Postcard Box este o romantica incurabila, indragostita de frumos si de muzica, de pasari si de trandafiri. Canta la vioara si la pian si ii place sa se plimbe prin serele bunicii pline cu trandafiri regali de soiuri diferite. Names Postcard Box este timida insa in visurile ei se imagineaza zburand kilometrii intregi si calatorind prin toata lumea. Are o pasiune pentru nume, ii place sa inventeze, sa caute si sa dea sens tuturor numelor care ii vin in minte.

De aceasta data Names Postcard Box este dedicata Andreei, de ziua ei. Ii va sta aproape mereu, tinandu-i la loc sigur micile secrete. O va inveseli cand este trista si se va bucura cand ea se bucura, exact ca un prieten adevarat. Names Postcard Box, un cadou delicat si plin de substanta pentru o persoana draga.
Cutia este din lemn si are dimensiunile 20x30x15cm, este pictata cu vopsele acrilice, decorata prin tehnica decoupage-ului si antichizata pentru un look vintage.
Names Postcard Box este unicat si costa 85 de lei.
Pentru un efect special poti sa oferi in dar cutia cu flori, precum aranjamentul floral facut de prietenele de la Cameea Flower Shop:

2 comments:

  1. superba, faceti niste lucruri atat de frumoase....va multumim ca existati si ne inspirati cu talentul si creativitate, originalitate....

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumim nespus Alina Madalina! Sa stii ca oamenii minunati ca tine sunt cei care ne inspira intotdeauna!

    RăspundețiȘtergere