marți, 13 noiembrie 2012

Cutia Santa's Postcard iti aduce aminte de scrisorile pe care i le trimiteai Mosului copil fiind. Visai la caluti, la masini rapide sau papusi cat tine de mari. Poate la vreo surioara sau un fratior cu care sa te joci mereu. Oricare ar fi fost dorintele tale, scrisoarea incepea de fiecare data cu ”Draga Mosule”. Sperai sa il prinzi cand iti lasa cadourile si pandeai in noaptea de Ajun mai mai o face vreun zgomot care sa il dea de gol. Ce-i drept, scotoceai inainte prin dulapuri visand sa descoperi saci plini de cadouri, ca doar nu o lasa Mosul toate cele pe ultima suta de metri, poate se organizeaza din timp.
Mirosea in casa atat de bine cozonacul facut de mama sau de bunica, iar pe masa gaseai mereu o mandarina parca lasata special pentru tine. Te minunai de cat de mare si frumos este bradul, chiar daca nu avea mai mult de un metru jumate. Tu il vedeai ca pe un urias protector al cadourilor tale. Daca inca mai visezi la miros de mere coapte si scortisoara, atunci Santa's Postcard este cutia care iti va aduce aminte de toate bucuriile de cand erai copil.
Cutia este din lemn, 20x30x15cm, pictata  cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului. Face parte din Vintage Christmas Collection, seria de obiecte lucrate manual care iti vor incalzi casa de Craciun. Unicat, cutia Santa's Postcard poate fi personalizata cu mesajul dorit de tine la interior, contra cost (10 lei).
Santa's Postcard Box este lucrata manual de artistii Le Cose Animate dupa un model unic, originial si costa 78 de lei.

 Cutia are pe laterala un mesaj de sarbatori: Merry Christmas!
 Cum comand?
Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu