sâmbătă, 14 noiembrie 2015

In fiecare an parca spatiul devine din ce in ce mai stramt, nu? Adunam in casuta multe multe lucruri de care de multe ori nici nu avem nevoie, asa ca spatiul devine uneori o mare problema. Ce ne facem cand in casuta trebuie sa indesam un brad, cat o fi el de mare sau de mic? Nu mai punem la socoteala si cat de multe paduri sunt defrisate inainte de Craciun, ori cat de scump este un brad. In plus, nu-i asa ca ar fi interesant sa incerci si un alt fel de brad?
Wooden Christmas Tree by Le Cose Animate este exact ce ai nevoie! Il poti atarna oriunde, fie in sufragerie sau pe hol, bucatarie sau dormitor. Il poti pune chiar afara, pe casa! Are aproximativ 1,2m inaltime si arata minunat pe orice perete!



Ce trebuie sa faci?


Acestea sunt dimensiunile la care trebuie sa tai crengile pentru ca bradul tau sa aiba o inaltime de 1,2m. Il poti face mic eliminand din crengile de jos. Intre crengi trebuie sa lasi spatiu de aproximativ 15cm. Dupa ce ai taiat crengile cu orice fierastrau manual, aseaza-le pe o masa cu spatiu intre ele. Acum poti sa faci noduri duble din guta, pastrand mereu aceeasi distanta.
Asa va arata bradul tau, cand vor fi legate intre ele toate crengile. Acum este momentul sa il decorezi. Pentru un efect deosebit, alege ornamente vintagem le gasesti pe toate aici. Ai grija ca instalatia de luminite sa aiba cablul alb, pentru a se pierde in peisaj. Poti folosi lumina alba, bej galbui sau rosie, dupa gust.
Nu uia sa ii pui in varf o steluta si cateva conuri de brad din loc in loc.


Ultimul sfat: Pastreaza-ti sufletul de copil, inconjoara-te de oameni dragi si bucura-te de sarbatorile de iarna din toata inima! Noi asa vom face!


4 comments:

  1. ce tareeeeeeeee..... interesanta idee. Multumim!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. imi placee..imi placeeee..am facut deja rost de crengute si le-am unit cu guta...acum sunt prinsa cu petrecerea de revelion...familie si toate cele:D, dar in prima saptamana din noul an vreau sa incep sa il decorez..abia astept:X! Va multumim pentru idee..La multiii aniii!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ne bucuram nespus ca ti-a placut tutorialul! Spor la mesterit si un An Nou plin de bucurii!

    RăspundețiȘtergere