marți, 8 ianuarie 2013

Bleu Antiques Box este o cutie inspirata dintr-o frumoasa poveste de iubire scrisa in versuri de Pierre Cour in 1967. Un colaj vintage de sentimente si visari, dorinte si secrete, unic si plin de inteles.
Cutie Bleu Antiques prezinta o iubire veche, la distanta, printre baloane cu aer cald, fluturi regali, flori de camp, versuri si note muzicale. Uitandu-te cu atentie gasesti si initialele persoanei, care pot fi personalizate asa cum iti doresti.

Cutia are modelul in nuante de bej si bleu, care se contopesc intr-un alb antichizat delicat. Bleu Antiques Box este din lemn, are 20x30x15cm si poate fi personalizata contra cost cu un mesaj la interior, intr-o rama eleganta.

Bleu Antiques Box costa 85 de lei si este un model original lucrat de artistii Le Cose Animate cu multa grija ca tu sa te bucuri de cutie ani la rand. Un cadou deosebit, plin de simboluri si povesti, unic.

Cum comanzi? Poti sa ne vizitezi magazinul online apasand aici sau daca iti este mai usor ne poti trimite un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.


0 comments:

Trimiteți un comentariu