luni, 11 februarie 2013

Concursul ”te iubesc”-urilor s-a incheiat. Va multumim tuturor pentru participare si pentru raspunsurile minunate! Castigatoarea concursului este Cristina Minea cu mesajul:

 ”Cea mai frumoasa zi din viata mea a fost ziua in care am nascut-o pe printesa mea, Antonia, care este mai mult decat perfecta! Fluturasul meu pe care l-am simtit timp de 39 saptamani, in sfarsit a prins aripi! Suntem atat de fericiti ca o avem, incat fiecare zi, aparent normala pentru niste parinti, s-a transformat in "cea mai frumoasa zi"! A fost atat de dorita de intreaga familie, incat ne face cei mai fericiti si parca de cand a venit pe lume ne-a unit mult mai mult si ne-a facut sa fim mult mai apropiati unii de altii, sa fim o adevarata familie! Pana si motanul nostru, pe care il consideram fratiorul ei, a primit-o cu atata gingasie, delicatete si iubire, incat ne consideram cei mai norocosi si zi de zi ne rugam ca acest vis devenit realitate sa tina pentru totdeauna! Avem parte de un sentiment divin in fiecare zi! Cel mai frumos dar de la Dumnezeu! Cat de frumos si magic poate fi ca in fiecare zi sa te trezesti cu gandul ca vei avea parte de "cea mai frumoasa zi"!

Felicitari!

Concursul ”te iubesc”-urilor este unul simplu. Am adunat cateva din mesajele voastre, ”motive” pentru care iubiti si le-am incadrat frumos intr-un set de suporturi de pahare inspirationale.

Te iubesc-urile vor sta la loc de cinste in casa celui care va indeplini toate conditiile concursului, amintindu-i mereu de faptul ca cel mai frumos sentiment pe care un om il poate avea este acela de a iubi. Oricand, oriunde, pe oricine.

Cu ocazia asta, poate invatam sa spunem mai des „te iubesc”, chiar si celor despre care noi credem ca stiu deja asta, precum partintii, fratii sau copiii nostri.

Conditiile participarii la concurs sunt urmatoarele:

  • Da un like paginii noastre de Facebook.
  • Da like si share imaginii de concurs, sa stie toata lumea ce poti castiga. 
  • Lasa-ne un comentariu la imaginea de pe Facebook in care sa ne povestesti cum ar arata cea mai frumoasa zi din viata ta alaturi de persoana sau persoanele pe care le iubesti.
Nu uita ca share-ul trebuie sa fie public, daca nu il vedem pe pagina ta nu il putem lua in considerare.

Concursul incepe astazi 1 februarie si se termina Duminica, 10 februarie, orele 22:00.
Cel mai frumos si inspirat raspuns sa castige! Succes!


2 comments: