joi, 14 februarie 2013

Visam la primavara, la momentul in care natura prinde viata si totul se modifica in jurul nostru cu repeziciune, bucurandu-ne sufletul si privirea. Visam la copaci inverziti si la flori vesele si ne inconjuram de oameni dragi noua. Hyacinth Box face parte din Spring Collection, o minunata varietate de colaje originale lucrate de artistii Le Cose Animate, care imbina flori, fluturi, note muzicale si detalii vintage pentru a insufleti cutii si ladite special pentru tine. Cadouri deosebite de 1 si 8 martie, decoruri minunate pentru casa ta si multe alte surprize te asteapta in lunile in care natura renaste.
Hyacinth Box este cutia primavaratica plina de iubire, de delicatete si de fluturi, combinate cu note muzicale si zambile intr-un colaj original, unic. Este din lemn, 20x30x15cm, pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, apoi protejata prin trei straturi de lac eco.

Iti doresti sa o daruiesti cuiva drag si vrei sa o personalizezi cu un mesaj? Nimic mai simplu! Trebuie doar sa ne scrii atunci cand faci comanda care este mesajul si cum doresti sa o personalizezi.


Cutia Hyacinth costa 85 de lei si este unicat.

 Pentru comenzi si detalii nu ezita sa ne contactezi la adresa de e-mail contact@lecoseanimate.ro
 PS: Poti transforma Hyacinth Box sau oricare alt model de cutie intr-o cutie de bijuterii perfectacu separatorul pentru bijuterii. Costa 15 lei si se comanda separat, asa ca te rugam sa specifici in mail daca iti doresti cutia cu separator.

0 comments:

Trimiteți un comentariu