luni, 18 februarie 2013

Visand la primavara am creat Spring Collection, o minunata varietate de colaje originale lucrate de artistii Le Cose Animate. Daffodil Box este doar una dintre primavaraticele obiecte care iti pot infrumuseta casa. O combinatie delicata de vestitori ai primaverii - Narcise galbene si fluturi colorati care sa iti aminteasca bucuria cu care admiri natura care se trezeste la viata.

Daffodil Box are 20x30x15cm, este din lemn, pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, apoi protejata cu trei straturi de lac eco.Cutia este unicat si poate fi personalizata la interior cu un mesaj sau nume, dupa cum iti doresti.

Fie ca o folosesti pentru a-ti tine bijuteriile dragi, fie ca o umpli cu amintiri sau lucururi de care nu poti sa te desparti, Daffodil Box aduce zambetul pe buzele tale dintr-o simpla privire. Vesela si delicata in acelasi timp, este un cadou minunat pentru o femeie draga tie.

Daffodil Box costa 85 de lei si este unicat.



 Pentru comenzi sau detalii nu ezita sa ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro

PS: Poti transforma Daffodil Box sau oricare alt model de cutie intr-o cutie de bijuterii perfectacu separatorul pentru bijuterii. Costa 15 lei si se comanda separat, asa ca te rugam sa specifici in mail daca iti doresti cutia cu separator.

0 comments:

Trimiteți un comentariu