joi, 28 februarie 2013

Visand la primavara am creat Spring Collection, o minunata varietate de colaje originale lucrate de artistii Le Cose Animate, care imbina flori, fluturi, note muzicale si detalii vintage pentru a insufleti cutii si ladite special pentru tine. Cadouri deosebite de 1 si 8 martie, decoruri minunate pentru casa ta si multe alte surprize te asteapta in lunile in care natura renaste.

Ce poate fi mai delicat ca o hortensie roz? Si ce poate fi mai feminin ca micile ei flori? O cutie dedicata in totalitate feminitatii, frumusetii si delicatetii, Hydrangea Box este cadoul perfect pentru persoana draga tie. Fie ca este vorba de mama ta, de prietena ta, iubita sau sotia, fiica sau sora, colega sau sefa, ori chiar de profesoara, Hydrangea Box ii va aminti sa viseze si sa nu isi piarda niciodata speranta.

Din lemn, 20x30x15cm, pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, Hydrangea Box este lucrata dupa un colaj original creat de artistii Le Cose Animate ce imbina hortensii si flurturi roz sub forma unei carti postale vintage.

Hydrangea Box costa 85 de lei si este unicat, un cadou minunat pentru tine sau cineva drag tie. 


 
 Ca oricare dintre celelalte cutii , Hydrangea Box poate fi personalizata cu un mesaj la interior. Fie ca ii urezi la multi ani ori ca ii scrii numele sau un citat care i se potriveste, astfel transformi cutia intr-un cadou dedicat special persoanei careia i-l vei oferi.
PS: Poti transforma Hydrangea Box sau oricare alt model de cutie intr-o cutie de bijuterii perfecta cu separatorul pentru bijuterii. Costa 15 lei si se comanda separat, asa ca te rugam sa specifici in mail daca iti doresti cutia cu separator. 

0 comments:

Trimiteți un comentariu