duminică, 28 aprilie 2013

Iti place ca decorul tau sa fie original si plin de personalitate? Atunci de ce nu te-ai ocupa chiar tu de decoratiunile pentru Pasti? Noi te invatam in doar cativa pasi simpli cum sa transformi un ou banal intr-o adevarata opera de arta.

Ai nevoie de:
- oua curatate bine ( afla cum sa scoti continutul dintr-un ou de aici)
- pensula sau/si buretel
- vopsele acrilice
- dantele si panglici (orice gasesti prin casa)

Primul pas:
Curata ouale de continut, spala-le si lasa-le sa se usuce bine (afla exact cum sa faci apasand aici)

Pasul doi:
Este timpul sa iti lasi imaginatia sa se joace. Foloseste culorile fara griji si testeaza pensula si buretelul in toate felurile posibile. Pentru a nu te murdari, ajuta-te cu niste bete pentru frigarui pe care sa asezi ouale la uscat.

Pasul trei:
Dupa ce s-a uscat vopseaua (aprox 30 de minute) vine partea cea mai amuzanta. Este timpul sa folosesti sfoara, dantela, panglicutele, nastureii si orice alte mici minunatii mai gasesti prin casa. Noi nu le-am lipit, le-am prins cu grija in fundite. Atentie la culori, foloseste nuante care sa se potriveasca intre ele, in special culori pale pentru un aer vintage si shabby chic.
Cum poti folosi noile tale
capodopere?
1. Le poti aseza pe masa de Pasti pe farfuria fiecarui invitat
2. Le poti pune in aranjamentele florale (daca vrei sa le infigi nu ai nevoie decat de betele de frigarui folosite anterior in pasul in care le-ai uscat).
3. Le poti atarna prin diverse locuri din casa (nu trebuie decat sa bagi un ac cu ata prin gaurile deja facute)

4. Care este pasul care ne place noua cel mai mult? Poti darui ouale proaspat decorate celor dragi tie. Pentru un efect special noi am scris biletele pe care le-am rulat si le-am introdus in ou. Astfel mesajul este personalizat si in mod cert cei dragi se vor bucura sa afle ca surpriza nu s-a terminat. Ce-i drept, nu stim cine ar putea sparge asa o minunatie.

Speram  ca ti-a placut tutorialul despre decoratiunile shabby chic pe care le poti face chiar tu cu un buget redus si un strop de imaginatie. Daca vrei sa inveti si alte lucruri noi sau sa te bucuri de micile cadouri oferite de noi te rugam sa apesi aici.

Cu drag,

Echipa Le Cose Animate



4 comments: