miercuri, 10 aprilie 2013

Shabby Heart Wreath este o coronita care transmite prin fiecare centimetru romantism si iubire, delicatete si visare. O comanda speciala pentru o persoana deosebita, Shabby Heart Wreath are 45x55cm si este lucrata cu mare grija de artistii Le Cose Animate.

Unicat, coronita este impletita din salcie si dantele vintage din bumbac, printre care sunt presarati trandafirasi naturali uscati. Panglici bej si roz prafuit se combina intr-un dans delicat printre fundite si inimioare shabby chic din bumbac, evident lucrate manual.

Coronita va infrumuseta camera unei fetite, sufrageria unei tinere doamne sau usa unei familii dragi. Ce-i drept inca nu s-a hotarat unde va fi locul de cinste al delicatei Shabby Heart Wreath.

Se serveste cu multa iubire, alaturi de un ceai de iasomie sau de o cafea cu lapte, o carte buna si muzica plina de substanta.

Shabby Heart Wreath este unicat, lucrata la comanda. Daca doresti si tu una sau vrei sa afli mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi la adresa contact@lecoseanimate.ro


Atentie! Shabby Heart Wreath este destinata numai persoanelor romantice, sensibile si pline de sentimente inalte, deosebite, minunate. 




0 comments:

Trimiteți un comentariu