joi, 23 mai 2013

Lavender Wedding ne-a incantat ca tema de nunta inca din prima clipa. Ne imaginam deja cum parfumul ne incanta simturile in timp ce bem o ceasca de ceai. In urma discutiilor cu mireasa am hotarat impreuna ca un postcard cu fotografia in care a fost ceruta de sotie este cea mai frumoasa idee de cutie de nunta, in care isi vor pastra cu drag toate amintirile dintr-o noua viata. Cutia din lemn de 40x30x15cm este personalizata si la interior cu numele mirilor si cu data nuntii, toate intr-o rama baroc folosita si la marturii.

O nunta vintage personalizata plina de lavanda

 


Normal ca am creat un colaj care sa contina si lavanda, care a fost nelipsita si de pe minunatele marturii personalizate despre care puteti citi mai multe aici.

Printre dantele vintage si lanvanda care te indeamna la visare sta si un semn de nunta, normal, personalizat. Detalii despre Wedding Arrow Sign gasiti aici.

Acesta face parte din decorul handmade cu care Ana-Maria si Alexandru au hotarat sa isi lumineze cea mai frumoasa zi din viata lor. Ne bucuram nespus ca am reusit si noi sa le aducem zambetul pe buze intr-un moment atat de important.
Gasiti mai multe cadouri, marturii, accesorii si decoratiuni de nunta aici.

Va lasam sa admirati obiectele lucrate cu mult drag si asteptam comenzile voastre la adresa de mail contact@lecoseanimate.ro

0 comments:

Trimiteți un comentariu