joi, 18 iulie 2013


Trandafiri delicati si o cheie vintage...shabby chic, plina de romantism, cutia Big Paris Rose Box este perfecta pentru a pastra toate amintirile tale. Unde mai pui ca este si foarte incapatoare, avand 40x30x15cm. Din lemn, Big Paris Rose Boxeste lucrata manual prin tehnica decoupage-ului, apoi lacuita in trei straturi ca tu sa te bucuri de ea ani la rand. Lemnul este antichizat si pictat cu vopsele acrilice. Luminoasa, eleganta, dar mai ales romantica, Big Paris Rose Box iti va transforma casa si iti va aduce un aer proaspat de gradina plina de povesti de iubire.
O combinatie delicata de trandafiri roz, chei vintage si modele baroc, totul intr-o carte postala pe care scrie Paris.  Big Paris Rose Box celebreaza iubirea si feminitatea, delicatetea si arta. Iubeste florile si tot ce este frumos.

Big Paris Rose Box este unicat si costa 160 de lei.

Vrei sa o personalizezi cu un mesaj la interior? Nimic mai simplu! Costa 10 lei si nu trebuie decat sa ne specifici in mail atunci cand faci comanda care este mesajul/ numele dorit.

Daca vrei sa vezi si alte cutii apasa aici.


 
 Viziteaza magazinul nostru online aici


Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu