duminică, 14 iulie 2013


O zi de vara plina de liniste. O zi de vara roz, in care ii ai pe cei dragi aproape, o carte buna si o limonada cu menta. O cafea cu lapte pe care o bei imbracata in camasa lui. Sau primul zambet al copilului. Asta iti inspira Ladita Pink Lilac, perfecta pentru a-ti pastra minunatele flori primite de la cineva iubit, sau amintirile din vara asta.
Ladita este din lemn, are 20x30x15cm si este unicat, antichizata si lacuita pentru ca tu sa te bucuri de ea ani la rand. Combina fluturi si liliac intr-un colaj delicat de vara.

Un cadou plin de poveste, unic si lucrat manual cu multa grija, ladita Pink Lilac poate fi personalizata cu un nume sau mesaj (in locul textului ”Arcade Cafe”).

Pink Lilac costa 60 de lei si este un cadou deosebit si unic, lucrat manual cu mult drag.

Daca doresti sa personalizezi ladita cu un mesaj/nume (este gratuit) te rugam sa specifici atunci cand faci comanda, altfel vei primi ladita fara text.

Ne poti vizita magazinul online apasand aici. 

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Nu trebuie decat sa ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu