vineri, 5 iulie 2013

E vara. Bate vantul usor si ma plimb pe strazile minunate ale Parisului. Zona veche a orasului, unde renumiti artisti s-au plimbat, ca si mine, in cautare de inspiratie. In zare se vede Notre Dame. Ma asez la o cafenea si imi aprind linistita o tigara. Scot din geanta de piele ponosita un caiet la fel de vechi si ii mangai incantata marginile. Le-am cumparat pe amandoua ieri, dintr-un magazin micut de antichitati, insa parca simt ca sunt ale mele de o viata. La un moment dat aud un zgomot puternic.
Chelnerului ii scapa langa mine tava cu cafeaua neagra care imi place atat de mult. Nu-i asa ca e mai buna cand o bei intr-o cafenea din Paris? Zaresc printre stropi de cafea suporturile de pahare care imi incanta privirea.
Paris Rose Coasters sunt din lemn, au 9x9cm, sunt pictate cu vopsele acrilice si infrumusetate prin tehnica decoupage-ului, apoi lacuite in trei straturi ca tu sa te bucuri de ele ani la rand.
Daca vrei si tu sa visezi, iti place Parisul si ai da orice sa iti bei cafeaua pe Rue de la Harpe, atunci trebuie sa fie ale tale!

Paris Rose Coasters costa 40 de lei si vin in set de 6 bucati.

Nu uita, comanda minima la noi in magazin este de 50 de lei.

Daca doresti sa vezi si alte cadouri si decoratiuni apasa aici.

Viziteaza magazinul nostru online aici.
 

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.


0 comments:

Trimiteți un comentariu