luni, 1 iulie 2013

Shabby Lace Box este o cutie romantica si delicata pentru o persoana minunata. O poti darui mamei tale, fiicei tale, prietenei, iubitei sau sefei. O cutie shabby chic din lemn, pentru amintirile frumoase ale unei femei deosebite. Shabby Lace Box este din lemn, are 20x30x15cm, este pictata cu vopsele acrilice si decorata prin tehnica decoupage-ului, apoi lacuita cu trei straturi de lac eco pentru ca tu sa te bucuri de ea ani la rand. Numele este scris pe capac, dar poate fi inlocuit cu un mesaj/ citat sau o data ( data nuntii, data nasterii, etc.). Cutia este innobilata cu dantela vintage si un trandafiras natural uscat, iar pe laterala are o inima lucrata manual cu o fundita delicata de organza. In nuante de bej, alb antichizat si roz, cutia  danseaza si viseaza la zile insorite.

 Shabby Lace Box costa 100 de lei si este unicat.



Shabby Lace Box este un dar deosebit pentru cineva drag tie si poate fi personalizata cu un mesaj sau cu o fotografie la interior (contra cost - 10 lei).
Daca vrei sa vezi si alte cutii apasa aici.

Iti plac inimioarele din imagine? Le gasesti aici.

Viziteaza magazinul nostru online aici.

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu