sâmbătă, 31 august 2013


The City Box iubeste calatoriile. Destinatiile ei preferate includ neaparat stradute inguste si pline de povesti, fantani uitate de lume si piete colorate. Parisul, Roma si Londra sunt locurile pe care le iubeste si despre care ar putea chiar scrie carti. Ii place sa cunoasca oameni cat mai diferiti, sa le inteleaga obiceiurile si cultura.
The City Box este o cutie deosebita din lemn, lucrata manual de artistii Le Cose Animate prin tehnica decoupage-ului.
Un colaj original ce include carti postale din diferite orase iti va incanta privirea ani la rand. Un cadou cu adevarat special, The City Box are 20x30x15cm si este pictata cu vopsele acrilice si antichizata. Vintage si plina de povesti, cutia este unicat. Poate fi personalizata cu un mesaj la interior ( contra cost - 10 lei).
The City Box costa 85 de lei si este unicat.  
Daca vrei sa vezi si alte cutii apasa aici
Viziteaza magazinul nostru online aici

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu