vineri, 27 septembrie 2013


Blue Giraffe Box este o cutie vesela perfecta pentru amintirile piticului. Din lemn, lucrata manual dupa un model original creat de artistii Le Cose Animate, cutia va inveseli camera micutului.

Are 20x30x15cm, fiind suficient de incapatoare pentru a pastra in ea amitirile de bebelus sau diverse rechizite daca este mai maricel.
Cutia combina fluturi turcoaz cu girafe haioase, fiind innobilata de dantela vintage. Inimioara lucrata manual iti incanta privirea iar pe cutie o poti auzi uneori chicotind de bucurie.
 Pe capac vei gasi numele voinicului tau printre girafe si fluturasi.  Fiind personalizata, cutia devine cu siguranta un cadou minunat de oferit unei proaspete mamici sau unui baietel.
Blue Giraffe Box poate fi personalizata cu un mesaj la interior pe capac (costa 10 lei).

Cutia Blue Giraffe costa 100 de lei si este unicat.

Nu uita sa verifici si ce alte cutii pentru copilasi mai avem apasand aici!

 Cum comand?
Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu