miercuri, 18 septembrie 2013

Marturiile Pink and Green Roses sunt din lemn, au 10x10cm si iubesc vremea frumoasa si diminetile in care se trezesc de la razele soarelui. Inimioare vesele dar pline de eleganta, viseaza sa cucereasca lumea teatrului. Le plac cartile bune si cafeaua neagra si nu ar refuza niciodata o portie delicioasa de paste. Lucrate manual de artistii Le Cose Animate, inimioarele marturii sunt 100% Handmade in RO.
Pink and Green Roses costa 10 lei bucata si pot fi personalizate cu numele si data evenimentului. Le poti folosi ca suporturi de pahare, pot infrumuseta un candy bar si cu siguranta le vor lasa invitatilor o amintire placuta ani la rand. Sunt la fel de potrivite pentru nunta cat si pentru botez sau o petrecere de burlacite.
O inimioara Pink and Green Roses costa 10 lei si este unicat.

Comanda minima este de 10 bucati. Te rugam sa specifici mesajul, numele sau data pe care le doresti pe inimioare atunci cand faci comanda.
Pentru alte cadouri si decoratiuni de nunta apasa aici.
Daca vrei sa vezi ce minunatii facem noi pentru pitici apasa aici.


Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.



0 comments:

Trimiteți un comentariu