vineri, 4 octombrie 2013

Portfardul Paris Love este perfect pentru a-ti pastra toate deliciile cu care te aranjezi, pentru ca asa ii sta bine unei doamne.
Practic si romantic in acelasi timp, portfardul Paris Love are 13x19cm si este din panza decorata prin transfer termic cu un colaj original marca Le Cose Animate, ce combina un postcard vintage cu trandafirasi delicati simbolurile Parisului.
Te lasam sa afli singura care este textul scris de mana pe cartea postala, suntem siguri ca te va incanta. Portfardul Paris Love te indeamna mereu sa visezi si iti este la indemana oricand ai nevoie de farduri, elastice de par sau medicamente, ca sa nu le mai fugaresti prin geanta cum ti se intampla de atatea ori.
Viziteaza magazinul nostru online aici.

 Portfardul Paris Love costa 35 de lei si este unicat. Un cadou deosebit pentru tine sau pentru cineva drag tie.
 

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Nu trebuie decat sa ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu