marți, 15 octombrie 2013

 Suportul pentru servetele Rose Card este perfect pentru o casa romantica. Foarte practic si usor de folosit, mascheaza cu eleganta cutia de servetele de care avem mereu nevoie. Este din lemn, lucrat dupa un model marca Le Cose Animate ce combina un postcard vintage cu trandafirasi eleganti, si o rama old look. Mesajul Rose Card te va indemna sa Zambesti, sa Iubesti si sa Visezi. Cutia pentru servetele are un look vintage cu aroma shabby chic, asa ca nu iti vei putea lua ochii de la ea. Viseaza la Paris si la zilele minunate de vara. Are 28x20x11 si este perfecta pentru a imbraca orice cutie de servetele pe care o gasesti in comert.
Daca iti doresti o cutie de servetele cu alt model nu ezita sa ne contactezi, ne face placere sa lucram obiecte dupa dorintele tale.

Cutia pentru servetele Rose Card costa 45 de lei si este unicat.

Viziteaza magazinul nostru online aici.
Pentru alte decoratiuni si cadouri handmade apasa aici.

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu