vineri, 29 noiembrie 2013

 
Stim ca visezi sa ai parte de un Craciun de poveste, care sa iti umple casa si sufletul de iubire si bucurie, de miros de mar copt si scortisoara, de brad si oameni dragi. Si pentru ca nimic nu se compara cu un Craciun plin de magie, am creat inimioarele de lemn care sa iti incante privirea.

Setul de 5 inimioare cu modele diferite costa 50 de lei si iti va infrumuseta casa. Sunt lucrate manual 100% in Ro, au 10x10cm si viseaza la turta dulce si vin fiert. 

Fiecare inimioara este unica si are un snurulet rosu pentru ca tu sa o poti atarna in brad sau oriunde in alta parte. Le poti face invitatilor tai o surpriza oferindu-le la plecare o inimioara care sa le aminteasca de frumusetea sarbatorilor de iarna.
Vintage Christmas Hearts fac parte din Vintage Christmas Collection.

Cum comand?
Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.








0 comments:

Trimiteți un comentariu