vineri, 24 ianuarie 2014

Cuvantul dream iti aminteste mereu sa nu uiti sa visezi. Pentru ca uneori, pentru a-ti indeplini visurile, este suficient sa visezi. Si cu cat visezi mai des, cu atat mai multe sanse de succes!

Dream este perfect pentru a fi asezat pe noptiera sau pe masuta de cafea, pentru ca sta singur in picioare. La fel de bine il poti lipi pe perete cu banda dublu adeziva.

Are 38x20 cm si 3 cm grosime, este din polistiren si este pictat manual si antichizat. 100% handmade in Ro, dream este un cadou perfect pentru cineva drag tie.
Iti poate decora candy bar-ul sau il poti folosi la fotografiile de petrecere. Cuvantul dream viseaza la mare cu ochii deschisi si este un romantic incurabil, perfect pentru un decor vintage.

Cuvantul dream costa 50 de lei si este unicat.

Daca vrei sa vezi si alte decoratiuni si accesorii apasa aici.

Pentru a vizita magazinul nostru online te rugam sa apesi aici.



Daca iti doresti un alt cuvant sau o alta culoare nu ezita sa ne contactezi, ne face placere sa lucram obiecte la comanda.

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Nu trebuie decat sa ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.


0 comments:

Trimiteți un comentariu