luni, 27 ianuarie 2014

Cuvantul Love este alb antichizat si iti va decora casuta cu drag. Un dar minunat, cuvantul love iti aminteste sa nu uiti niciodata sa iubesti. Pentru ca dragostea este cel mai curat si mai frumos sentiment din lume. Si pentru ca nu putem trai fara ea.

Love e un decor perfect atat pentru casa cat si pentru nunta sau botez. Sta singurel in picioare dar il poti lipi si pe perete foarte usor (banda dublu adeziva).
 Are 24x20 cm si 3 cm grosime, este din polistiren si este pictat manual si antichizat. 100% handmade in Ro, love este un cadou perfect pentru cineva drag tie.
Iti poate decora candy bar-ul sau il poti folosi la fotografiile de petrecere.

Cuvantul love costa 45 de lei si este unicat.

Daca vrei sa vezi si alte decoratiuni si accesorii apasa aici.

Pentru a vizita magazinul nostru online te rugam sa apesi aici. 


Daca iti doresti un alt cuvant sau o alta culoare nu ezita sa ne contactezi, ne face placere sa lucram obiecte la comanda.

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Nu trebuie decat sa ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu