luni, 24 martie 2014

Pink Lines Box este cutia personalizata exact pentru tine. Cu mesaj si nume atat pe capac, pe laterala din fata cat si la interior, cutia Pink Lines iti va pastra amintirile ori te va ajuta sa ii spui cuiva drag ceea ce iti doreai de mult timp.

O poti folosi si pentru a serba o aniversare, asa cum s-a intamplat la petrecerea Serenei (cutia a fost umpluta cu dulciuri delicioase si a decorat candy bar-ul impreuna cu alte minunatii marca Le Cose Animate pe care ti le vom prezenta in curand).
Cutia are 20x30x15cm si este din lemn, decorata prin tehnica decoupage-ului, antichizata si pictata cu vopsele acrilice, apoi lacuita in 3 straturi pentru ca tu sa te bucuri de ea ani la rand.

Pink Lines Box combina dungile vesele roz cu alb cu dulciuri delicioase - cupcakes si macarons.

Pink Lines Box costa 100 de lei si este handmade in Ro, unicat.

Daca vrei sa vezi si alte cutii apasa aici.

Viziteaza magazinul nostru online aici.




 

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu