luni, 28 aprilie 2014

Big Wedding Book Box este o cutie care imita in detaliu cartea nuntii tale. O poti folosi pentru a aduna bani, sfaturi si ganduri bune, ca mai apoi sa pastrezi in ea toate amintirile frumoase. Cutia este din lemn, are 40x30x15cm si vine cu un design inovativ. Capacul cutiei imita coperta cartii si are frumos notate initialele mirilor si data nuntii. La interior poate fi personalizata cu orice mesaj sau citat doresti. Laterala din spate imita cotoarele a 3 carti - Love, Hope si Faith (cuvintele pot fi si ele modificate dupa cum doresti). Celelalte laterale sunt antichizate astfel incat sa para file de carte.

Cutia este pictata, antichizata si decorata prin tehnica decoupage-ului, apoi lacuita in trei straturi (folosim numai lacuri ecologice) pentru ca tu sa te bucuri de ea ani la rand.

Cutia Big Wedding Book Box costa 200 de lei si este unicat.
Daca doresti acelasi model insa in format mai mic (20x30x15cm) nu ezita sa ne contactezi.
Pentru alte accesorii si decoratiuni de nunta apasa aici.

Ne poti vizita magazinul online apasand aici. 

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Nu trebuie decat sa ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu