luni, 7 aprilie 2014

Suportul pentru corespondenta este perfect pentru o familie mai mult sau mai putin numeroasa. Te intamplina cu un mesaj voios de cand intri in casa si iti zambeste cu drag ori de cate ori treci pe langa el.

100% handmade in RO, cuierul este unicat. Din lemn, pictat cu vopsele acrilice, antichizat si lacuit pentru protectie, iar la cerere scuierul poate fi alb antichizat sau maro. Modelul de pe cele 3 suporturi pentru corespondenta poate fi modificat integral, in asa fel incat sa se potriveasca de minune cu restul mobilierului pe care il ai in casa.
Un cadou deosebit, cuierul/suport pt corespondenta are 30x75cm. In partea de jos are 3 carlige vintage pentru chei sau alte lucruri marunte pe care le poti atarna.

Suportul pentru corespondenta costa 145 de lei si este unicat. 
 
Daca doresti sa vezi si alte cadouri pentru doamne apasa aici. 

Viziteaza magazinul nostru online aici.

Pentru a vedea toate cadourile personalizate apasa aici.

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.



0 comments:

Trimiteți un comentariu