sâmbătă, 10 mai 2014

Cartea cu ganduri bune este perfecta pentru a pastra urarile si amintirile scrise de la invitatii tai fie ca este vorba de nunta, botez, petrecerea de 1 an sau de 18 ani. Cartea si paginile acesteia sunt decorate cu un colaj marca Le Cose Animate cu trandafirasi vintage, insa modelul poate fi modificat in nuantele si cu tematica dorita de tine.

Cutia este din lemn, are 20x24x8cm si este infrumusetata prin tehnica decoupage-ului apoi pictata cu vopsele acrilice si antichizata. Este personalizata cu initiala dorita si cu data evenimentului, iar textul poate fi modificat. Cutia imita o carte si are in interior cartonase ca niste pagini pe care sa scrie invitatii.

Cartea cu ganduri bune vine in set cu 20 de "pagini" fiecare din ele fiind la randul lor personalizate cu inititala (cartonase). Daca doresti mai multe te rugam sa ne contactezi pentru detalii.

Cartea cu ganduri bune costa 140 de lei si este unicat, lucrata manual in Ro.

Pentru toate obiectele destinate copilasilor apasa aici.
  Pentru accesorii si decoratiuni destinate nuntilor apasa aici.
Viziteaza-ne magazinul online aici.


Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

 

0 comments:

Trimiteți un comentariu