luni, 26 mai 2014

 Cu totii ne dorim sa mai fim inca o data copii. Asa ca de ce nu am face-o? Scoate la iveala copilul din tine si participa la concursul nostru! Poti castiga  o cutie personalizata cu numele dorit de tine si o jucarie handmade by Ateleriul Dianei, special lucrate pentru copilul tau sau copilul din tine :)

Ce trebuie sa faci?
1. Da like paginilor de facebook Le Cose Animate si Atelierul Dianei
2. Da like si share imaginii de concurs pentru a ne ajuta sa dam mai departe vestea minunatului concurs
3. Lasa un comentariu pe facebook la imaginea de concurs in care sa ne spui care a fost jucaria ta preferata din vremea copilariei.

Atelierul Dianei este locul in care Dianei ii place sa isi transforme visurile in realitate, creand astfel jucarii de poveste. Prima jucarie cusuta de ea a fost facuta pentru cele doua fetite ale ei, cam cu 2 ani in urma si a fost un iepuras Tilda (de creatoarea norvegiana Tone Finnanger). ”De aici a pornit totul, spune ea, pentru jucariile mele ma stradui sa folosesc materiale cat mai naturale si de calitate, din Japonia, Europa, SUA, tesaturi Tilda. Umplutura este hipoalergica. Inspiratia o gasesc oriunde, ma uit cum sunt imbracati copii, eroii din desene animate, rasfoiesc foarte multe poze vechi si noi cu diferite stiluri de imbracaminte, ma straduiesc sa gasesc combinatia de culori cat mai reusita.” Noi spunem ca reuseste chiar mai mult de atat, jucariile ei nu sunt doar imbracate minunat, ci prind pur si simplu viata!
Concursul incepe astazi, 26 mai si se termina duminica, 1 iunie, ora 22:00. Cei care nu indeplinesc toate cele 3 conditii de mai sus nu vor fi luati in considerare.

Concursul s-a incheiat. Va multumim pentru participare! Castigatoarea este Eliza Roman!
Cu drag,
Echipa Le Cose Animate

4 comments: