marți, 13 mai 2014


The Vintage Dreaming Pot este un suport pentru ghiveci plin de surprize. O piesa de decor shabby chic pentru casa ta sau balconul mult iubit, semnul este in acelasi timp si suport pentru floarea ta preferata. Pe el este gravat cuvantul Viseaza, insa daca iti doresti un alt cuvant nu ezita sa ne contactezi! The Vintage Dream Pot viseaza la o carte buna pe care sa o citeasca intr-o gradina frantuzeasca plina cu trandafiri, alaturi de o limonada perfecta pentru o zi insorita.

Suportul visator este din lemn, are 40x28cm si este 100% handmade in RO. Are o inimioara decupata pentru a-l face cu adevarat delicios. Lucrat manual de artistii nostri dupa un model original, este pictat cu vopsele acrilice si antichizat pentru o nota vintage. Un cadou deosebit, se potriveste de minune cu iedera sau trandafirasi roz.

The Vintage Dreaming Pot costa 120 de lei si este unicat.

Fiecare piesa este lucrata manual cu mult drag si poate fi personalizat cu o initiala, un alt cuvant sau nume.

Daca vrei sa vezi toate decoratiunile noastre apasa aici. 

Viziteaza magazinul nostru online aici. 

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.
 

0 comments:

Trimiteți un comentariu