miercuri, 25 iunie 2014


 Pentru ca iubim sa ne rasfatam dimineata cu o cafea buna in pat. Si poate un croissant? Si pentru ca fara tava nu se poate. Unde mai pui ca suntem doi si niciodata nu avem loc pe o singura tava? Ti-am spus si ca suntem indragostiti? Asa au aparut tavile indragostite.

Doua tavi cu acelasi mesaj si model in oglinda, care pot fi personalizate cu orice mesaj si orice imagine, orice model iti place. Un cadou minunat pentru un cuplu, de casa noua sau de nunta. Un cadou minunat pentru tine sau prietenii tai.

Love Trays costa 140 de lei si este un set de doua tavi lucrate manual, infrumusetate prin tehnica decoupage si pictate cu acrilice apoi antichizate pentru un look vintage. 
Tavile din lemn si au 35x25x10cm, cu manere decupate in forma de inimioara.
Daca vrei sa vezi si alte decoratiuni pentru  casa apasa aici.

Viziteaza magazinul nostru online de aici. 


Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresacontact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu