miercuri, 23 iulie 2014

Butterfly Book este o carte cu ganduri bune. Nu stii deja ce inseamna asta? Este o cutie in forma de carte care iti va pastra toate gandurile bune de la invitatii tai, toate vorbele frumoase si toate urarile, toate sfaturile si toate indemnurile. Asta ca peste ani si ani sa poti sa te bucuri de aceste frumoase amintiri, tu sau copilul tau. Cartea poate fi facuta atat pentru nunta cat si pentru un botez, o petrecere a copilului sau un majorat.

Cartea cu ganduri bune este personalizata cu nume si data si include 20 de cartonase cu acelasi model. Daca doresti mai multe cartonase te rugam sa ne contactezi pentru detalii. Cartea si paginile acesteia sunt decorate cu un colaj marca Le Cose Animate cu fluturi delicati si modele vintage, insa design-ul poate fi modificat in nuantele si cu tematica dorita de tine.

Cutia este din lemn, are 20x24x8cm si este infrumusetata prin tehnica decoupage-ului apoi pictata cu vopsele acrilice si antichizata.
Cartea cu ganduri bune costa 140 de lei si este unicat, lucrata manual in Ro.


Pentru toate obiectele destinate copilasilor apasa aici.
  Pentru accesorii si decoratiuni destinate nuntilor apasa aici.

Viziteaza-ne magazinul online aici.


Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.


0 comments:

Trimiteți un comentariu