marți, 19 august 2014

Intoarcerea la traditie, la valorile romanesti, la visul taranului roman iubitor si educat cu atat de mult bun simt ne-au facut sa cream cutia Etno Dream. Cutia combina un model traditional romanesc si este perfecta pentru un eveniment cu aceasta tematica, indiferent ca este o nunta, un botez sau o petrecere. O poti personaliza cu nume sau data pe capac (gratuit) si cu un mesaj la interior (contra cost - 10 lei).
Cutia este din lemn, are 20x30x15cm si este pictata cu vopsele acrilice, antichizata si infrumusetat prin tehnica decoupage-ului, apoi lacuita in trei straturi pentru protectie, ca tu sa te poti bucura de ea ani la rand.

Handmade in Ro, Etno Dream costa 100 de lei si este unicat.

Pentru toate obiectele destinate copilasilor apasa aici.
  Pentru alte accesorii si decoratiuni de nunta apasa aici.
 
Viziteaza-ne magazinul online aici.



Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Nu trebuie decat sa ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

 Cutia din fotografii a ajuns la micutul Eric, pastrandu-i cu grija trusoul de la botez si apoi amintirile sale dragi. Ii uram si noi, pe aceasta  cale, o viata binecuvantata!
Foto Credit: Epilogo Photography

0 comments:

Trimiteți un comentariu