marți, 23 septembrie 2014

Blue Owl este setul perfect de tava si cutiuta pentru petrecerea de 1 an a piticului tau. O amintire frumoasa si un cadou deosebit, tava ii va purta noroc sa aleaga obiectele importante iar cutiuta ii va pastra prima suvita. Personalizate cu numele copilului, Blue Owl sunt cu adevarat decoratiunile vesele de care ai nevoie. Asa vei pastra amintirea de la prima petrecere a micutului astfel incat sa va amuzati impreuna cand va creste si ii vei putea povesti.

Tava (35x25x10cm) si cutiuta (20x8x4cm) sunt din lemn, pictate manual si decorate prin tehnica decoupage-ului, apoi lacuite pentru protectie si antichizate.

Blue Owl set costa 110 lei  si este unicat.

Daca vrei sa vezi si alte modele pentru copii apasa aici.


Viziteaza magazinul nostru online aici.
 

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Fie cauti produsul in magazinul nostru online de aici, fie ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.
 
 

0 comments:

Trimiteți un comentariu