vineri, 5 septembrie 2014

  Bridesmaid Love Props sunt exact acele detalii care fac diferenta. Pentru ca stim cat de amuzant este sa ai o petrecere a burlacitelor plina de suspans si aventura (ca doar e ultima sansa, nu?), am creat setul de recuzita foto Bridesmaid Love.

Setul contine 4 fluturasi pe bat - 15x11cm - pentru domnisoarele de onoare si 1 inima delicioasa - 15x15cm - pentru viitoarea mireasa.

Fiecare dintre props-uri poate fi modificat cu orice mesaj doresti, data si nume. Setul Bridesmaid Love Props este din mdf de 3mm grosime, pictat cu vopsele acrilice si infrumusetat prin tehnica decoupage-ului, apoi antichizat si lacuit pentru ca tu sa le poti folosi chiar si la sedinta foto de la nunta aur :)


Bridesmaid Love Props sunt unicat si costa 110 de lei. Daca doresti mai multi fluturasi decat contine setul nu ezita sa ne contactezi. Setul vine cu tot cu betisoare si fundita incluse.Pentru alte cadouri si decoratiuni pentru nunta apasa aici.


Viziteaza magazinul nostru online aici.

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu