miercuri, 17 septembrie 2014

Saculetii cu lavanda in forma de carte postala personalizata sunt cadoul perfect pentru invitatii tai. Cu efect relaxant, lavanda este o planta deosebita al carui parfum dureaza ani de zile. Cartea postala este personalizata cu numele mirilor si data nuntii si umpluta cu lavanda uscata. Saculetii pot fi tinuti in perna pentru un somn linistit sau printre haine pentru un parfum delicat.

Cartile postale umplute cu lavanda sunt marturii inedite care iti vor surprinde invitatii intr-un mod placut, sunt lucrate din bumbac si personalizate manual cu un model original marca Le Cose Animate. Au dimensiunea 10x6cm si fiecare saculet in parte este unicat.

Lavender Postcard costa 11 lei si comanda minima este de 10 bucati.

*Marturiile pot fi personalizate cu un model diferit, font diferit, etc. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.


Pentru alte cadouri si decoratiuni pentru nunta apasa aici.


Viziteaza magazinul nostru online aici.
 
 

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.


0 comments:

Trimiteți un comentariu