miercuri, 1 octombrie 2014
Cartea  Blue Owl va pastra toate amintirile de la cei dragi tie, gandurile bune si urarile frumoase. Iti va fi alaturi ani de zile, ca un simbol al iubirii pe care ceilalti ti-o poarta. Cartea poate fi folosita la orice eveniment, petrecere sau botez si are incluse 20 de cartonase cu acelasi model pe care invitatii sa isi scrie gandurile.

Cutia este din lemn, are 20x24x8cm si este infrumusetata prin tehnica decoupage-ului apoi pictata cu vopsele acrilice si antichizata. Este personalizata cu numele ales de tine si cu data evenimentului, iar textul poate fi modificat. Cutia imita o carte si are in interior cartonase ca niste pagini.
Cartea si paginile acesteia sunt decorate cu un colaj marca Le Cose Animate cu bufnite vesele si copacei cu inimioare, insa modelul poate fi modificat in nuantele si cu tematica dorita de tine.

Cartea cu ganduri bune Blue Owl costa 140 de lei si contine 20 de cartonase.
Pentru alte cadouri si decoratiuni pentru nunta apasa aici.
Daca vrei sa vezi si alte modele pentru copii apasa aici.

Viziteaza magazinul nostru online aici.
 

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.
 
 

0 comments:

Trimiteți un comentariu