vineri, 10 octombrie 2014

Toate doamnele iubesc sa aiba un loc secret in care sa isi pastreze toate amintirile frumoase, asa ca dulapiorul Lavender este darul perfect pentru cineva deosebit. Pictat manual si antichizat, poate fi personalizat cu numele destinatarului pe unul dintre sertare sau cu un mesaj (te rugam sa specifici atunci cand faci comanda care este numele/mesajul dorit, altfel vei primi dulapiorul simplu). Este infrumusetat prin tehnica decoupage-ului cu un colaj ce contine lavanda.



Pentru un efect deosebit acesta poate fi infrumusetat cu flori delicate combinate intr-un aranjament shabby chic plin de eleganta. Dulapiorul este din lemn si are 28x20x11cm. Este perfect pentru a pastra cele mai de pret lucruri, precum bijuteriile, amintirile sau fardurile.


Dulapiorul Lavender costa 110 lei si este unicat.
 
Produsul se lucreaza la comanda si poate fi personalizat cu nume sau mesaj (contra cost - 10 lei).




Pentru mai multe decoratiuni shabby chic si vintage perfecte pentru casa ta apasa aici.
Viziteaza magazinul nostru online de aici.

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii

0 comments:

Trimiteți un comentariu